Etape

Clientul trebuie sa completeze formularul de COMANDA, pe care il va trimite catre secretariatul tehnic.

Aceasta va fi analizata de seful organismului de inspectie, care va desemna un inspector la LOCATIA solicitata de client 

Clientul se va prezenta la inspectia tehnica, cu dosarul suprastructurii complet(certificatul initial, certificatul care expira, cartea de identitate a vehicului, certificatul de agreare RAR, rapoarte de inspectie in termen scadent pentru TPED, buletin de control valabil pentru cisternele cauciucate, etc.)

Suprastructura se prezinta goala, curata si sigura(de exemplu fara sarcini electrice, fara incalzire, atmosfera sigura) in timpul inspectiei.

Pentru a fi permis lucrul la suprastructura, se respecta legislatia in vigoare cu privire la securitatea si sanatatea la locul de munca.

Aceasta regula se aplica pentru securitatea personalului de inspectie, precum si a oricaror altor persoane aflate in vecinatate pe perioada inspectiei.

In vederea efectuarii inspectiilor tehnice ADR, Organismul de Inspectie ADR din cadrul IPROCHIM S.A., isi desfasoara activitatea in urmatoarele locatii: